Disney lansează măști cu super-eroii preferați

Foto: Disney
Foto: Disney

Disney va comercializa măști de protecție non-medicale, desenate cu personaje faimoase din Pixar, Marvel și Star Wars.

Disney va comercializa măști de protecție non-medicale, desenate cu personaje faimoase din Pixar, Marvel și Star Wars, conform The Verge. Compania va dona un milion din aceste măști către comunitățile nevoiașe prin organizația umanitară MedShare, iar profiturile din Statele Unite se vor converti în donații, până la 1 milion de dolari, tot prin organizație.

Măștile sunt făcute după recomandarea Centrului american de combaterea și prevenția bolilor (CDC) ca oamenii să poarte ceva pe față atunci când ies în public pentru a opri răspândirea coronavirusului. Acestea vor fi desenate cu Anna și Elsa din Frozen, Woody și Buzz din Toy Story, Răzbunătorii, R2D2 și Yoda.

Măștile cu cele mai iubite personaje vor face bine oamenilor

„Ne dăm seama că acesta este un moment complicat pentru familii, iar purtarea oricărui tip de mască poate însemna lucru mare", a spus vicepreședintele sectorului de magazin al Disney, Edward Park. „Speranța noastră este că măștile faciale ale Disney cu cele mai iubite personaje ale noastre vor asigura confortul familiilor, fanilor și comunităților, care sunt extrem de importanți pentru noi".

Măștile colorate se vând în pachet de patru pentru 20 de dolari, au diferite mărimi, inclusiv pentru copii, și pot fi comandate acum de pe magazinele online Disney. „Donațiile companiei vor avea un impact uriaș asupra comunităților pe care le servim", a spus CEO-ul MedShare, Charles Redding.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel