Discuțiile privind Brexitul S-AU ÎNCHEIAT

O nouă rundă de discuții privind situația Brexitului s-a încheiat. Iată care sunt perspectivele acordului dintre blocul comunitar și Marea Britanie.

Discuțiile dintre Marea Britanie și UE privind un acord comercial post-Brexit s-au „încheiat”, a spus Biroul primului ministru de pe Downing Street. Negociatorul-șef britanic, Lord Frost, a spus că i-a spus omologului său UE, Michel Barnier, că nu există acum „bază” pentru discuțiile planificate luni. Cele două părți au fost de acord să discute din nou săptămâna viitoare, la telefon.


Anterior, președintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a scris pe Twitter că echipa de negocieri de la Bruxelles va merge la Londra imediat după acest weekend pentru a „intensifica” discuțiile.

Boris Johnson vrea un acord pe modelul UE-Canada

Azi dimineața, Boris Johnson a spus că țara trebuie să „se pregătească” să tranzacționeze anul viitor fără un acord, deși nu a spus că discuțiile s-au încheiat. El a sugerat că UE nu este dispusă să ia în considerare în mod serios opțiunea preferată de Regatul Unit de a încheia un acord global de liber schimb bazat pe acordul existent al blocului cu Canada, potrivit BBC.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel