Discuții tensionate Iohannis - Dăncilă. Elena Cristian la România TV: "Este un joc politic"

Klaus Iohannis
Klaus Iohannis

Jurnalista Elena Cristian a vorbit, în direct, la un post de televiziune despre discuțiile tensionate dintre Klaus Iohannis și Viorica Dăncilă, în ceea ce privește Guvernul, dar și despre jocul făcut de președinte. 

Întrebată dacă a înțeles care este jocul făcut de Klaus Iohannis în ceea ce privește refuzarea numirii miniștrilor, jurnalista Elena Cristian, a răspuns, în direct, la România TV. 

"Suntem în campanie electorală. Eu sunt jurnalist vechi și am văzut multe astfel de campanii și o să interpretez tot ce se întâmplă în nota de campanie. În acest moment, Constituția este citită de fiecare cum dorește, și de-o parte și de cealaltă. Inclusiv subiectele acestea că nu sunt bani de pensii, pe care le-am tot auzit, în toate campaniile electorale.

Aș vrea ca măcar unul dintre cei care discută astfel de chestii la televizor să se pună în locul celor 5,6 milioane de pensionari care aud, acasă, astfel de lucruri. Și să se gândească de două ori înainte să facă o astfel de analiză și să o facă cu cifre. În acest moment este un joc politic, încă se joacă până la moțiune, sigur că se fac negocieri, sigur că se încearcă tot felul de variante în acest sens, iar președintele Iohannis spune că nu-i poate numi interimari la minsterele unde interimatele au expirat o dată, pentru că nu ar fi normal, pentru că așa se citește Constituția și cu asta sunt de acord.

Joi se va tranșa toată această poveste și sperăm ca în sfârșit să se întâmple ceva. Probabil toată lumea așteaptă moțiunea de joi", a spus Elena Cristian. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel