Urmărește emisiunea live


Discriminare sau nu pentru persoanele nevaccinate. Renate Weber: Ei au responsabilitatea

Renate Weber, Avocatul Poporului, susține că este responsabilitatea politicienilor de a respecta drepturile și libertățile oamenilor. 

Avocatul Poporului, Renate Weber, a intervenit în direct la Antena 3 unde explicat dacă sunt sau nu discriminate persoanele care nu se vaccinează împotriva Covid-19. 

”Cu siguranță, atunci când te gândești la niște avantaje pentru persoanele vaccinate trebuie să ai mare grijă ca asta să nu însemne în același timp o discriminare a celor nevaccinați pentru că eu pot să înțeleg intenția de a-i convinge pe cât mai mulți să se vaccineze, dar convingerea nu înseamnă prin măsuri de constrângere că totuși vaccinarea în România cu acest vaccin anti Covid nu este obligatorie. (...) Nu poți să îi interzici unui om accesul pe piața muncii sau să îl condiționezi de efectuarea unui vaccin. Tot așa nu poți să îl condiționezi să ai o viață socială. Poate unii pur și simplu nu vor și oamenii aceștia continuă să aibă drepturi și libertăți și acestea trebuie respectate. Oamenii politici trebuie să înțeleagă că ei au responsabilitatea respectării drepturilor și libertăților tuturor. A convinge pe cineva nu înseamnă să impui măsuri de constrângere. Aia nu mai e convingere, e pur și simplu discriminare”, a declarat Renate Weber. 

VEZI ȘI: Vaccinați vs. nevaccinați. Bogdan Chirieac: Dacă nu dorești să te vaccinezi, atunci foarte bine, suporți niște consecințe!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel