Discernământul afaceristului Dan Cămârzan va fi analizat de psihiatri. „Dumnezeu” rămâne internat la Spitalul Penitenciar Ștei

Discernământul afaceristului Dan Cămârzan va fi analizat de psihiatri. „Dumnezeu” rămâne internat la Spitalul Penitenciar Ștei
Discernământul afaceristului Dan Cămârzan va fi analizat de psihiatri. „Dumnezeu” rămâne internat la Spitalul Penitenciar Ștei

Discernământul lui Dan Cămârzan, afaceristul care și-a ucis bunica, va fi analizat de la Institutul de Medicină Legală Cluj.

Omul de afaceri Dan Cămârzan, autointitulat „Dumnezeu”, va apărea din nou în fața magistraților pe 26 aprilie, el dorind să fie externat de la Spitalul de Psihiatrie din Ștei, unde a fost internat în urmă cu doi ani după ce judecătorii au decis că nu are discernământ. Judecătorii din Beiuș au decis, ieri, să dea un nou termen pentru analizarea cererii de externare depuse de omul de afaceri brașovean, dar și pentru a primi un certificat e la Institutul de Medicină Legală Cluj.

Dan Cămârzan a fost arestat în luna mai 2019, după ce a recunoscut că, într-un acces de furie, și-a ucis bunica de 93 de ani, strângând-o de gât. Crima s-a petrecut în casa în care afaceristul locuia împreună cu mama, bunica și sora lui. Mama bărbatului ar fi încercat să-l oprească, dar în zadar.

A avut o avere de 30 de milioane de euro

Acuzat de omor în forma violenței în familie, Cămârzan a fost arestat pe 7 mai 2019, dar a fost scos de după gratii și internat la Spitalul de Psihiatrie din Ștei, după ce o expertiză a stabilit că nu are discernământ.

Pe 11 august 2020, Judecătoria Beiuș a decis menținerea măsurii de siguranţă a internării medicale în cazul bărbatului acuzat de crimă.

Fost olimpic la matematică, Dan Cămârzan avea, în 2010, o avere estimată de Forbes la 30 de milioane de euro. A făcut primii bani în IT, după care a investit în imobiliare, unde a câștigat cea mai mare parte a averii. Și-a dorit să ridice cel mai mare complex de birouri din Brașov, dar criza din 2008 i-a oprit proiectul.

A plecat din țară câțiva ani, iar în  2018 a declarat că a devenit simpatizant al mișcării „Suveranilor Născuți Vii”, persoane care nu recunosc autoritatea statului şi nici actele de identitate, potrivit BizBrașov.

VEZI ȘI: Milionarul care şi-a ucis bunica, declaraţii şocante. Decizie a instanţei

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel