Directorul Penitenciarului Spital București-Rahova, SCHIMBAT. ANP, ANUNȚ

ANP anunță schimbarea conducerii Penitenciarului Spital București-Rahova. 

”Având în vedere activitățile de cercetare desfășurate de organele judiciare, cu privire la săvârșirea de posibile infracțiuni de către angajați ai Penitenciarului-Spital București-Rahova, în scopul sprijinirii activității judiciare, Administrația Națională a Penitenciarelor a dispus ca, începând cu data de 06.02.2018, atribuțiile funcției de director al Penitenciarului-Spital București-Rahova să fie exercitate de către domnul comisar șef de penitenciare GEORGESCU Vasile. În desfășurarea activităților de cercetare penală, Administrația Națională a Penitenciarelor asigură suportul necesar organelor judiciare.” este anunțul de ultimă oră al ANP. 

[citeste si]

Amintim că o amplă anchetă este abia la început. Este cercetat comportamentul abuziv al gardienilor de la Penitenciarul Spital București-Rahova față de deținuți. 

Din informațiile transmite de Antena 3, obținute din rechizitoriu, reiese că sunt fapte din 2015 până-n 2018. Ultima faptă sesizată fiind de anul acesta. În bara unui raport ANP, au fost conexate. Sunt reținuți și urmăriți penal mai mulți gardieni, acuzați de violențe, că ar fi lovit deținuții în coaste cu ciocanul de cauciuc și pumnii, că ar fi încercat să-i înece și să-i sufoce. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel