Directorul Laserului de la Măgurele, DEMIS. Firea: "A fost dat afară de un ministru care nu știe să vorbească și sa scrie corect!"

Gabriela Firea a reacționat vehement după ce directorul Inistututului de Fizica Nucleară "Horia Hulubei" (Laserul de la Măgurele) a fost demis din funcție de ministrul Educației, Monica Anisie. 

"Dragii mei,

Tortura politica in aceste vremuri depaseste orice limita! Cititi va rog CV-ul impresionant al academicianului Nicolae Victor Zamfir - Directorul institutului de Fizica Nucleara “Horia Hulubei” - Laserul de la Magurele.
Ei bine, a fost demis! Da, demis! De un ministru al Educatiei care nu stie sa vorbeasca si sa scrie corect limba romana! Este infiorator ce se intampla! Au ajuns corigentii sa-i indeparteze pe academicieni!

Mai mult de atat, chiar nu se poate!

Ca senator si primar am sprijinit activitatea de la Magurele. De aceea, stiu personal cat de mult s-a implicat Profesorul Zamfir in activitatea de cercetare, in rezultatele obtinute, in formarea unei echipe internationale de cercetatori.

Datorita lui, Romania ocupa un loc meritoriu pe harta mondiala a cercetatii.

Dar, iata ca s-a gasit cineva, din obscurul educatiei, sa-l alunge. Realmente, este abominabil!" este mesajul Gabrielei Firea.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel