Demeter András demisionează de la conducerea SRR

demeter_andras
demeter_andras

Demeter András (UDMR), preşedintele-director general al Societăţii Române de Radiodifuziune (SRR), a anunțat că renunță la funcţie și a  solicitat vineri celor două Camere ale Parlamentului României dispunerea măsurilor necesare în vederea absolvirii sale de responsabilităţile conferite prin hotărârea de numire a sa.

"András István Demeter, preşedintele-director general al Societăţii Române de Radiodifuziune, a solicitat astăzi, 29 iunie, celor două Camere ale Parlamentului României dispunerea măsurilor necesare în vederea absolvirii de responsabilităţile conferite prin Hotărârea Parlamentului României nr. 38 din 2010 (prin care a fost numit în funcţia de preşedinte al CA al SRR pentru o perioadă de patru ani, de la data de 29 iunie 2010, n.r.) privind numirea preşedintelui Consiliului de Administraţie al Societăţii Române de Radiodifuziune", potrivit comunicatului remis Mediafax.

Cauza acestei decizii este nerespectarea de către autorităţile competente ale statului a dispoziţiilor imperative ale Legii de funcţionare a Societăţii Române de Radiodifuziune, serviciu public de interes naţional, periclitând astfel difuzarea programelor sale, se adaugă în acelaşi comunicat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel