Directorul APIA, dispariție. Scafandrii au renunțat să-l caute

Operatiuni-cautare-scafandri
Operatiuni-cautare-scafandri

Directorul APIA Cluj, dispărut pe lacul Beliș, în urmă cu câteva zile, nu este de găsit.

După zile întregi de câutări în apele lacului Beliș, scafandrii milirari de mare adâncime din cadrul Forţelor Navale Române au renunțat să îl mai caute. Ei s-au întors la Constanța pentru reluarea misiunilor obișnuite. ”Acţiunile au cuprins căutări efectuate la luciul apei şi în mediul subacvatic a indicilor care să poată ajuta efectuarea căutărilor prin scufundare. A fost efectuate acţiuni de scufundare şi căutare de către scafandri din cadrul SPJSS Cluj, însă reperele verificate nu s-au dovedit a fi persoana căutată”, precizau reprezentanţii ISU Cluj.

Acțiune cu dificultăți

Scafandrii au întâmpinat nenumărate dificultăți în operațiunea de căutare, precum vizibilitate subacvatică foarte redusă și perimetrul de câutare foarte mare, conform Someșeanul.

Amintim că directorul APIA Cluj, Adrian Zaharia, a dispărut pe 21 iulie, după ce ar fi căzut dintr-o barcă în Lacul Beliş, în apropiere de baraj. În barcă, echipajele de intervenţie au găsit ochelarii de vedere, telefonul mobil, haine, vesta de salvare şi mai multe sticle de alcool, goale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel