Director liberal la conducerea Societății de Transport București. Firea, decizie

Andrei Creci (foto centru) este noul director interimar al Societății de Transport București (fostul RATB), potrivit unei decizii luate miercuri de Consiliul de Administrație al companiei. Anunțul a fost făcut de purtătorul de cuvânt al companiei, Brândușa Raeceanu.

Fostul director, Adrian Sorin Mihail, a plecat la conducerea Asociației de Dezvoltare Intercomunitară București Ilfov – ADIBI. Andrei Creci este jurist de profesie, iar în ultimii ani a fost director general SC ELECTROCENTRALE GRUP SA, consilier al fostului director RATB, vicepreşedinte Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Confidențial și director executiv al Direcției Juridic din Primăria Capitalei în vremea când primari erau Adriean Videanu și Sorin Oprescu.

(w670)

Liberal cunoscut în București

Creci este membru al PNL, el având menționat pe pagina de Facebook faptul că lucrează la PNL, dar și fotografii din campaniile partidului. Andrei Creci este și șeful Consiliului de Administrație al STB. Acesta va asigura interimatul până la organizarea unui concurs. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel