Director din Ministerul Sănătății, trimis în judecată. Este în AREST PREVENTIV

Procurorii DNA au trimis-o în judecată, în stare de arest preventiv, pe Ela Mihaela Udrea, director al Direcției Politica Medicamentului și a Dispozitivelor Medicale din cadrul Ministerului Sănătății. 

Mihaela Udrea este acuzată de luare de mită, șase infracțiuni, din care două în formă continuată. Procurorii au reținut în rechizitoriu că din aprilie până-n august 2015, inculpata a primit în biroul său din Ministerul Sănătății sume de bani- 7.500 de lei și 500 de euro- și produse cosmetice de la șase persoane în legătură cu îndeplinirea atribuțiilor sale de serviciu referitoare la avizarea unor puncte de lucru farmaceutice.

Procurorii anticorupție au prins-o în flagrant pe directoarea din Ministerul Sănătății. Asupra sa au fost găsiți 2.000 de lei. La percheziție, în birou a fost găsită suma de 4.265 de lei. Procurorii au mai găsit și mai multe produse cosmetice. 

Toate sumele care au făcut obiectul infracțiunilor au fost puse sub sechestru.  Dosarul a fost trimis spre judecare la Tribunalul București, cu propunere de a se menține măsurile preventive și asigurătorii dispuse în cauză.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel