Director de şcoală, acuzat de hărţuire sexuală - VIDEO

director_scoala_56234600
director_scoala_56234600

Directorul şcolii vâlcene Pesceana, este acuzat de mai multe eleve de hărţuire sexuală. Părinţilor nu le vine să creadă, astfel că oamenilor le este frică să-şi mai lase fetele la şcoală, dupăce acestea s-au plâns că profesorul  le-ar fi pipăit şi sărutat cu forţa. Directorul de şcoală, care este şi consilier local, neagă toate acuzaţiile. Cazul a intrat în atenţia poliţiei şi a inspectoratului şcolar.

Fetele îl acuză pe dascăl că lasă intenţionat catalogul în clasă, apoi cere unei eleve să i-l aducă în cabinetul de informatică, unde - spun ele - profesorul le face avansuri. El le-ar fi ameninţat pe fete că le va da note proaste, dacă se opun.

"Ne punea mâna pe sâni. Sunt mai multe colege din şcoală", a spus una dintre elevele agresate.

"A venit directorul la mine şi a zis ca nu s-a întamplat nimic, să tac din gura că suntem oameni şi că ne întelege", a declarat Elena Ionescu, părinte.  "Victimele sunt foarte bine alese. Toate fetele care s-au plâns de agresiune sunt fie cu părinţi în străinătate sau provin din familii despărţite", a declarat un învăţător.

Directorul, în vârstă de 60 de ani, respinge toate acuzaţiile. "Dacă este agresiune sexuală, de asta mă acuză înseamnă că aş fi făcut ceva , ori eu nu pot să fac aşa ceva, în primul rând din motive medicale şi apoi vârsta. N-au nicio dovadă, sunt vorbe", a declarat Ion Predescu, directorul Şcolii cu clasele I-VIII, Pesceana.

"Vom institui o comisie de cercetare şi riscă demiterea", a declarat Gabriela Ene, inspector şcolar general ISJ Vâlcea, iar dacă va fi găsit vinovat, acesta riscă o pedeapsă cu închisoarea între 3 luni şi 2 ani sau amendă penală.

În urma acestei anchete, directorul şcolii din Pescena şi-a dat demisia.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel