Director APIA, dispărut. Tudorel Butoi nu exclude înscenarea sinuciderii

Irina Constantin / 22 iul 2018 / 11:56 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Un bărbat de 40 de ani a dispărut pe lacul de acumulare Beliş-Fântânele. 

UPDATE: Liviu Alexa de la Ziar de Cluj a afirmat că oamenii din zonă l-au văzut înainte să plece pe lac, fiind foarte nervos. Directorul APIA Cluj are o viață personală și profesională foarte controversată. 

Sâmbătă seară, la ora 22:00, a fost apelat 112. Salvatorii au fost anunțați că o barcă goală se învârte pe lacul de acumulare, în apropierea bagajului. În barcă a fost găsit telefonul directorului APIA Cluj, Adrian Zaharia, dar și mai multe sticle goale de alcool.

Căutările au fost reluate duminică dimineață.  

”Sunt două bărci din cadrul ISU Cluj care sprijină căutările, din care una este dotată cu sonar, se cartografiază fundul lacului, în zona în care ar fi fost posibil să fi căzut, nu se ştie cu exactitate zona, a fost un apel în care s-a anunţat iniţial că se vede o barcă care se învârte în cerc pe lacul Beliş”, a declarat duminică Andrei Biriş de la ISU Cluj.

Înscenare, sinucidere sau accident?

Se ia în calcul o eventuală sinucidere a directorului APIA Cluj. Psihologul criminalist Tudorel Butoi nu exclude varianta înscenării sinuciderii până-n momentul găsirii cadavrului. Într-o intervenție la Antena 3, el a explicat că având în vedere că vorbim de un bărbat de 40 de ani și mai multe sticle de alcool, e posibil ca acesta chiar să fi căzut accidental în lac. Acesta nu știa să înnoate. Totodată, Tudorel Butoi mai are o variantă ”își înscenează sinuciderea” și pleacă în alte țări, considerând obiectele din barcă au fost puse tocmai pentru a da impresia unui accident sau unei sinucideri. Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24