Directoarea Liceului Bolintineanu a fost reținută

varzaru
varzaru

Directoarea liceului din Capitală, unde există suspiciuni de fraudare a bacalaureatului la proba scrisă la Limba română, a fost reținută.

Costica Vărzaru, directoarea Liceului "Dimitrie Bolintineanu" a fost audiată luni de către procurorii de la Poliția Capitalei. Ea a fost reținută, iar marți urmează să fie dusă la instanță cu propunerea de arestare preventivă, scrie Mediafax.  Directoarea este suspectată de fapte de corupție.

Demiși în lanț

Bacalureatul a început, luni, cu proba scrisă la Limba română. Inspectoratul Școlar al Municipiului București a anunțat după examen că a fost schimbată Comisia de bacalaureat de la Liceul Bolintineanu, din  Sectorul 5. Directoarea și directoarea adjunctă au fost demise. ISMB a mai anunțat că au fost schimbați, pe lângă cei cinci membri ai comisiei de bacalaureat, și 32 de profesori supraveghetori de la Liceul Bolintineanu. Pe lângă cele două directoare demise, a mai fost demis directorul Școlii nr. 178, care era vicepreședintele comisiei din centrul de examen.

Enigma variantelor de subiecte

Proveniența variantelor de subiecte înainte de începerea probei rămâne o enigmă. Ele au fost publicate pe forum la 8.30, iar examenul a început la 9.00. Cu toate acestea Ministerul Educației a informat că niciuna dintre variantele de subiecte nu a fost publicată înainte de începerea examenului, fapt întărit și de STS.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel