Urmărește emisiunea live


Dinu Pescariu, Microsoft, afirmaţii: În biroul dânsei! Ca să fiu sincer...

Dinu Pescariu rupe tăcerea într-un interviu acordat Realitatea TV.

"Fiind vorba de marea afacere Microsoft, probabil că la fel de bine ca şi mine ştiţi că această mare afacere, mare vorbesc în ghilimele, a fost compusă din mai multe contracte, paradoxal, unul dintre ele nu îl cercetează nimeni. (...) Eu unul am fost probabil primul sau printre primii care am vorbit despre acest contract. De ce? Am denunţat. E o discuţie pe care o să o avem fix în câteva luni", spune Pescariu.

"Nu o să fac acum ce a făcut de-a lungul timpului DNA-ul, să arunc frânturi din ce s-a întâmplat, să vă povestesc mici episoade, în scopul de a arăta eu bine şi ei rău", mai spune acesta.

Pescariu precizează că DNA-ul "a fost o instituţie cu care am colaborat, e foarte corect şi... dacă mă apuc să comentez acum intru în nişte detalii şi nu este în regulă".

Fără să prezinte dovezi în susţinerea spuselor sale, afirmă că ar fi avut întâlniri cu Kovesi. "M-am întâlnit şi înainte... staţi un pic, să definim înainte ce înseamnă a te întâlni? În biroul dânsei! Vorbim după ce-mi voi da declaraţia! Ca să fiu sincer, nu ştiu procedurile din DNA!", spune acesta în interviul Realitatea TV.

[citeste si]

Întrebat dacă ar mai colabora cu DNA, Pescariu a răspuns: "E o întrebare bună la care nu ştiu să vă dau acum răspunsul".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
NoMy - smt4.3.1
pixel