Dinu Patriciu, dispărut fără urmă! Ce surpriză au avut magistrații

Dinu Patriciu
Dinu Patriciu

Dinu Patriciu a dispărut fără urmă, omul de afaceri neprezentându-se nici la al șaptelea termen din dosarul ”Rompetrol”.

Dinu Patriciu ar fi trebuit să se prezinte la al șaptelea termen din dosarul Rompetrol, însă, spre surprinderea tuturor, citația transmisă la o adresă din Londra s-a întors cu mențiunea „destinatar necunoscut". În aceste condiții, cele două judecătoare au decis ca, pe viitor, fostul magnat al petrolului să fie citat la avizierul instanței și la casa din țară, ultimul domiciliu cunoscut al lui Dinu Patriciu, scrie evz.ro.

În același timp, s-a luat decizia să se ceară detalii unui spital din Londra unde se bănuiește că a stat pentru o vreme Patriciu, înainte de a dispărea fără urmă. Asistat de un avocat din oficiu, la termenul de ieri, Patriciu nu a răspuns „prezent" la apelul grefierului.

VEZI ȘI: Dinu Patriciu dezvăluie câți bani a pierdut din cauza crizei

Judecătoarele au fost de acord cu reaudierea tuturor martorilor din acest caz, „mai ales că, în fond, s-a pronunțat o soluție de achitare", a subliniat președintele completului de judecată.

În același timp, s-a dat un nou termen, peste trei săptămâni, când vor fi audiați prin teleconferință o serie de martori cu identitate protejată. Curtea de Apel București a respins în acest caz efectuarea unei expertize judiciare financiar contabile cerută de compania Rompetrol.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel