Dinel Staicu recunoaște mita dată avocatelor și se cere arestat

staicu
staicu

Dinel Staicu a recunoscut, marți, la intrarea în sediul DNA,  mita  dată  celor două avocate de  către fratele său și este pregătit pentru a fi reîncarcerat. Dinel Staicu a declarat jurnaliştilor că fratele său a dat 1,5 milioane de euro şpagă avocatelor sale, bani care ar fi trebuit să ajungă la judecătoare.

 Dinel Staicu se spală pe mâini de şpaga de 1,5 milioane de euro care ar fi ajuns la judecătoarea Veronica Cîrstoiu de la Curtea de Apel Bucureşti. Omul de afaceri a venit, marţi, la DNA, pentru a fi audiat. Dinel Staicu a declarat jurnaliştilor că fratele său a dat 1,5 milioane de euro şpagă avocatelor sale, bani care ar fi trebuit să ajungă la judecătoare, dar fără a avea cunoștință dacă acești bani au ajuns la judecătoarea Cîrstoiu.
"Nu eu am dat şpaga de 1,5 milioane de euro. Nu aveam cum, pentru că eram în puşcărie. Fratele meu a vrut să facă o faptă bună şi a pus la bătaie banii ca să pot ieşi din închisoare. Avocatele mele i-au cerut în mod repetat bani, bani pe care spuneau că îi vor da judecătoarelor. Mă îndoiesc că banii au ajuns la judecătoare. Avocatele mele au creat platforma de corupţie. Ele l-au înşelat pe fratele meu", a declarat Dinel Staicu. "Păcatul meu a fost că l-am prezentat pe fratele meu avocatelor mele. Fratele nu mi-a spus că la fiecare termen, avocatele îi cereau bani ca să mă scape de închisoare. Eu nu am ştiu că banii ajungeau la judecători. Nu am urmărit ce face fratele meu, eu eram în penitenciar", a mai precizat acesta. Dinel Staicu a mai povestit că luni seară a primit un bilet de la fratele meu în care îi spunea că vrea să recunoască tot. Marţi, aceasta s-a prezentat la DNA pentru a fi audiat. Acesta a venit cu tot cu bagaje, pentru că, a spus el, se aşteaptă să fie arestat. "Mă aştept să fiu arestat. Chiat voi cere să fiu arestat pentru că nu pot să mai suport campania mediatică legată de acest caz", a conchis Dinel Staicu.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel