Dinel Staicu, 11 ani de închisoare în dosarul Transgaz

Magistrații de la Judecătoria Sectorului 2 din Capitală l-au condamnat pe Dinel Staicu la 11 ani de închisoare în dosarul Transgaz, informează Decizia primită luni, 30 decembrie, nu este definitivă și poate fi atacată cu recurs. Este o condamnare primită în dosarul Transgaz, dosar în care Dinel Staicu (fost Nuțu) a fost condamnat pentru infracțiunea de complicitate la abuz în serviciu în formă calificată, mai notează sursa citată.

Omul de afaceri a săvârșit - până în prezent - un an de arest preventiv. Dinel Staicu ar fi mituit o judecătoare de la Tribunalul București pentru a fi eliberat din arest.

În noiembrie 2007, preşedintele Societăţii de Investiţii Financiare Oltenia, Dinel Staicu, a fost trimis în judecată de Direcţia Naţională Anticorupţie, într-un dosar privind fraudarea patrimoniului SC Transgaz SA Mediaş cu peste 11 milioane de euro. În acest dosar au mai fost trimişi în judecată Aurel Gabriel Coconea - fost director general al SNTGN Transgaz SA Mediaş, Cornel Teodor Volintiru - fost director general al SC Sironex SA Craiova, Carmen Ioana Popescu şi Vlad Rebega - foşti directori general, respectiv, economic al SC BDJ SA Craiova, Vasile Banciu - fost director general adjunct al SC Asigurarea Naţională Română SA, Adrian Georgel Bogza - fost administrator al SC Delta Telecom SA, precum şi Iulian şi Tudorică Siclitaru, mai scrie sursa citată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel