Dincă - cranii la 30 de kilometri de Caracal. Procurorii, despre o eventuală legătură

Rodica Mitu / 20 noi 2019 / 15:21 Salveaza PDF Comentarii
Justiție
Justiție

Procurorii din Olt spun că, la această oră, nu există indicii pentru o eventuală legătură între Gheorghe Dincă și craniile găsite la Brâncoven, la 30 de kilometri de Caracal.

Anchetatorii nu au, deocamdată, niciun indiciu referitor la victime sau la modul în care craniile și fragmentele osoase au ajuns pe câmp. Potrivit Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, informaţii relevante ar putea apărea după expertiza antropologică. Craniile și fragmentele osoase au fosut găsite de câţiva localnici aflaţi la arat.

„S-a făcut o analiză macroscopică a celor două cranii, respectiv fragmente osoase găsite şi s-a apreciat că sunt de natură umană. Am dispus efectuarea unei expertize antropologice pentru a se stabili cu exactitate vârsta, sexul, data decesului şi, de asemenea, s-a dispus o expertiză genetică în vederea identificării profilului ADN. (...) Nu au fost crime cu autor necunoscut în zonă. Verificăm persoanele dispărute. Nu am constatat nimic care să prezinte importanţă pentru anchetă", a declarat Anca Anuţa, prim-procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt, notează Mediafax.

Potrivit acesteia, deocamdată nu există indicii că între cranii sau fragmentele osoase găsite la Brâncoveni şi cazul Gheorghe Dincă ar fi vreo legătură.

În acest caz, IGPR a cerut să facă cercetări alături de procurorii din Olt.

 

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24