Dinamo - FCSB, 16 februarie. Unde se va juca meciul

Dinamo București a anunțat luni că meciul cu FCSB, din etapa cu numărul 25 din Liga 1, se va juca pe Arena Națională. În comunicat se precizează faptul că decizia a fost luată după întâlnirea Consiliului de Administrație.

În ultimii ani, confruntările dintre cele două au avut loc pe Arena Națională, iar stadionul a adunat, de fiecare dată, zeci de mii de suporteri. „Fiind o comunicare oficială, caracterizată de transparență totală în relația cu suporterii noștri, Consiliul de Administrație al Dinamo 1948 anunță că partida Dinamo București vs FCSB (Liga 1, etapa a 25-a) se va disputa pe cel mai mare stadion al țării, Arena Națională, la solicitarea membrilor boardului DDB.

Cel mai așteptat meci al campionatului a fost programat duminică, 16 februarie (ora 20:00). Mulțumim pentru susținere!” , a anunțat Dinamo. Dinamo – FCSB este programat pe 16 februarie, de la ora 20.00. În acest moment, „câinii” se clasează pe locul opt, cu 31 de puncte, în timp ce vicecampioana României se situează pe poziția a patra, cu 39 de puncte, dar cu un meci mai puțin, potrivit Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel