Dinamo- CSU Craiova. Peste o sută de polițiști vor asigura ordinea

Ema Apostu / 02 feb 2018 / 16:11 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Peste 100 de poliţişti bucureşteni vor asigura ordinea publică şi siguranţa rutieră, cu ocazia meciului de fotbal dintre echipele FC Dinamo 1948 Bucureşti şi CSU Craiova, care va avea loc, duminică, pe Stadionul "Dinamo" din Capitală. 

"Poliţiştii vor acţiona atât pentru menţinerea ordinii publice în proximitatea stadionului, cât şi în alte zone de interes operativ, asigurând, totodată, accesul auto al riveranilor în zonele în care a fost blocată sau deviată circulaţia rutieră", informează un comunicat al Direcţiei Generale a Poliţiei Municipiului Bucureşti (DGPMB).

Acțiuni la toate mijloacele de transport în comun

Poliţiştii vor organiza şi intensifica acţiunile de patrulare în staţiile de metrou şi în mijloacele de transport în comun, urmând a lua măsuri de prevenire a înşelăciunilor comise prin diferite moduri de operare, a acostărilor de persoane, furturilor din genţi sau buzunare, respectiv a furturilor de/din auto. 

Totodată, Poliţia Capitalei va accentua activităţile de prevenire şi combatere a infracţiunilor săvârşite cu violenţă şi a faptelor de natură să împiedice desfăşurarea normală a acestui eveniment. 

Poliţiştii rutieri îşi vor intensifica acţiunile derulate pe principalele artere de circulaţie, în punctele ce prezintă risc ridicat de accidente şi la orele cu trafic intens.

[citeste si]


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25