Dinamo-Concordia Chiajna, amânat din cauza vremii. Când se va juca

Marius Mitran, directorul de comunicare al LPF, a anunţat că partida programată astăzi de la ora 21:00 a fost amânată, informează Prosport.

Meciul se va disputa mâine de la aceeași oră.

Federaţia Română de Fotbal a emis un comunicat oficial prin care recomandă amânarea meciurilor ce urmează să se dispute miercuri în Liga 1.

"Având în vedere avertizarea meteorologică emisă de Administraţia Naţională de Meteorologie, Federaţia Română de Fotbal recomandă întreruperea oricărei activităţi fotbalistice în aer liber în intervalul prognozat.

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis o avertizare cu cod portocaliu de instabilitate atmosferică deosebit de accentuată, cantităţi de apă importante, în intervalul 20 septembrie, ora 16 - 21 septembrie, ora 10, pentru judeţele Dâmboviţa, Prahova, Buzău, Vrancea şi Bacău. De asemenea, a fost emisă şi o avertizare cu cod galben de instabilitate atmosferică accentuată, intensificări ale vântului şi cantităţi de apă însemnate pentru celelalte judeţe, până pe 21 septembrie, ora 21.

Conform ANM, temporar vântul va avea intensificări cu viteze care la rafală vor atinge 55-60 km/h, iar în timpul ploilor vor fi rafele de peste 65-70 km/h şi vijelii", se arată în comunicatul FRF.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel