Dinamo a primit o amendă imensă după derby-ul cu Steaua

galeria dinamo
galeria dinamo

Clubul Dinamo a fost amendat de Jandarmeria Capitalei cu 50.000 de lei după derby-ul cu Steaua, pentru că nu a luat măsuri pentru interzicerea introducerii şi folosirii în arena sportivă de materiale pirotehnice, iar cinci suporteri s-au ales cu dosare penale deoarece au aprins torţe şi peterde.

Autor: Daniela Androne

Clubul Dinamo a fost amendat  pentru că nu a luat măsuri pentru interzicerea introducerii şi folosirii în arena sportivă de materiale pirotehnice. Cinci suporteri s-au ales cu dosare penale deoarece au aprins torţe şi peterde.

 De asemenea, firma de securitate a fost amendată cu 1.000 de lei, pentru nerespectarea prevederilor Planului de Acţiune aprobat de Unitatea de Jandarmi.

Totodată, au fost date 17 amenzi, în valoare totală de peste 7.000 de lei, pentru vânzare de bilete la suprapreţ, şi consum de băuturi alcoolice în locuri publice., a precizat Jandarmeria Capitalei.

În repriza a doua, în jurul minutului 50 al partidei, în peluza Sud, în zona ocupată de suporterii echipei Dinamo s-au aprins mai multe torţe, tot sub protecţia bannerelor, unele fiind aruncate şi pe suprafaţa de joc. Forţele de ordine au intervenit pentru evacuarea din stadion a grupului de suporteri, după care situaţia s-a calmat până la finalul partidei nemaifiind înregistrate incidente, potrivit Jandarmeriei Capitalei.

 

Echipa Steaua a învins, vineri, pe Arena Naţională, cu scorul de 2-0 formaţia Dinamo, în derby-ul etapei cu numarul 31 a Ligii I, golurile fiind marcate de Mansaly Boubacar, în proprie poartă, în minutul 13, şi de Cristian Tănase, în minutul 70.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel