Din memă pe Internet în statuie. Patru bărbați, imortalizați în locul unde au devenit celebri în spațiul online

Foto: Instagram Tat Vision
Foto: Instagram Tat Vision

Cei patru băieți care au apărut într-o fotografie virală au primit o statuie din partea unui artist local.

Cei patru băieți care au apărut într-o fotografie virală de acum câțiva ani au avut parte de o surpriză. Potrivit BBC, în locul unde a fost realizată poza s-a ridicat o statuie. Este vorba despre un bar din Birmingham.

Kevin Rooney, Alex Lacey, Jamie Phillips și Connor Humpage au devenit virali pe Internet după ce poza pe care și-au făcut-o în 2019 în fața barului a devenit virală pe Instagram. Numele memei cu ei a fost „patru tipi în blugi”, iar artistul care a creat opera, Tat Vision, spune că a fost inspirat de pozițiile lor de „statui grecești”.

O săptămână ar fi durat manufacturarea statuii, spune Tat Vision, însă acestea nu ar urma să reziste prea mult fiindcă sunt făcute din... hârtie. Artistul a spus că cel mai probabil cineva va încerca să îi distrugă munca într-o seară agitată de weekend și că ar fi mândru dacă opera ar rezita mai mult de câteva zile.

Celebritate cu năbădăi

După ce au devenit celebri în spațiul online, Humpage a spus că a fost de multe ori ținta răutăților de pe Internet. „Cred că oamenii uită când sunt în spatele tastaturii că atunci când râd de poză, râd de oameni reali. Suntem oameni reali și da, ne doare când se râde de noi”, a spus Humpage.

Popularitatea lor i-a adus totuși într-o reclamă la McDonald’s în anul 2021.

Nicușor Dan s-a spălat pe mâini și a găsit vinovatul pentru incidentul cu copilul lovit în Primăria București

Primarul a anunțat înlocuirea șefului Serviciului Sănătate și Securitate în Muncă din cadrul Primăriei Municipiului București, pentru deficiențe în activitate.

Băiatul lovit de statuie a fost operat pe data de 24 august 2022, iar starea lui de sănătate s-a îmbunătățit treptat față de ziua accidentului.

„În urma accidentului din 22 august din holul Primăriei Capitalei și a concluziilor preliminare ale anchetei administrative interne, am decis înlocuirea șefului Serviciului Sănătate și Securitate în Muncă din cadrul Primăriei Municipiului București, pentru deficiențe în activitate.

Ancheta internă continuă și, în funcție de rezultatele ei, este posibil să iau și alte măsuri administrative. În paralel, reprezentanții PMB au furnizat informații pentru ancheta Poliției legată de acest eveniment.

Am păstrat permanent, încă de luni, o comunicare cu Spitalul „Grigore Alexandrescu”, unde se află internat copilul. Din informațiile primite, băiatul a fost operat pe data de 24 august 2022, iar starea lui de sănătate s-a îmbunătățit treptat față de ziua accidentului. Îi doresc multă sănătate și îmi doresc să aflăm în continuare numai vești bune de la spital”, a transmis Nicușor Dan.

Luni, 22 august 2022, în jurul orei 13.40, în holul de la intrarea principală în sediul Primăriei Municipiului București, a avut loc un accident implicând un copil de 7 ani, însoțit de tatăl său, care venise la primărie pentru rezolvarea unei probleme.

În holul unde a avut loc accidentul există două coloane decorative, lucrări de artă plastică monumentală, expuse acolo începând cu anul 2016.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel