Dila, un nou serial turcesc la Kanal D

Locul serialului "Trădarea" va fi luat de un nou serial turcesc, care va fi difuzat din 20 aprilie.

"Dila", noul serial turcesc va fi difuzat  lunea și marțea, de la orele  20.00, serialul "Trădarea" urmând să fie difuzat  doar miercurea, joia și vinerea, potrivit unui comunicat al postului Kanal D.

Dila (interpretată de Hatice Sendil) este o tânără  educată din Istanbul, care în urma căsătoriei ajunge pe moșia unei familii bogate, conduse după cutume ce vor veni în conflict cu principiile de viață moderne ale tinerei. Familia Barazoglu este stăpâna unor pământuri în care oamenii sunt obedienți "boierului", un personaj foarte respectat de întreaga comunitate.

Singurul care ajunge să se opună acestuia este chiar fiul său, Acer (Necip Memili), un caracter puternic și malefic deopotrivă. O dispută pe o bucata de pământ va arunca în aer relațiile fragile dintre familiile Barazoglu și Karadagli, iar Dila va trece printr-o tragedie provocată de lupta între cele două clanuri.

Dincolo de intriga puternică, personaje bine conturate și actori talentați, serialul cucerește prin peisajele tulburătoare, reconstituirea unui stil de viață arhaic și coloana sonoră. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel