Doi traficanți de droguri de mare risc, reținuți pentru 30 de zile. Unul dintre ei a fost prins în flagrant cu un kilogram de canabis

FOTO: Freepik
FOTO: Freepik

Un traficant de droguri a fost prins, în flagrant, în timp ce încerca să vândă un kilogram de canabis.

Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT) - Serviciul Teritorial Timișoara au dispus reținerea a doi inculpați, cercetați pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc, a transmis DIICOT într-un comunicat.

Potrivit acestuia, ”măsurile au fost luate după ce un inculpat a fost prins în flagrant în timp ce comercializa,  ca intermediar al coinculpatului în cauză, cantitatea de aproximativ un kilogram de canabis, pentru suma de 30.000 lei.

În cursul zilei de 15.11.2023, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Timiș a dispus arestarea preventivă a inculpaților, pentru o perioadă de 30 de zile”, se arată în comunicatul menționat.

Activitățile judiciare au fost realizate împreună cu polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Timișoara. Acțiunea a beneficiat de sprijinul jandarmilor  din cadrul Grupării  de Jandarmi Mobile "Glad Voievod" Timișoara.

”Precizăm faptul că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de Procedură Penală, precum și de prezumția de nevinovăție”, se mai arată în comunicatul DIICOT.

Citește și: Procurorii de la DIICOT au găsit peste 100 de plante de canabis în localitatea Sintești - FOTO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel