OFICIAL: DIICOT, despre ginerele lui Traian Băsescu, Radu Pricop

DIICOT a explicat situația ginerelui președintelui Traian Băsescu, Radu Pricop, în contextul unui dosar penal despre retrocedări de terenuri din județul Argeș. 

"Biroul de presă al Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (D.I.I.C.O.T.) este împuternicit să comunice următoarele: Pe rolul D.I.I.C.O.T. – Structura Centrală există un dosar penal în care procurorii efectuează investigații privind retrocedări de terenuri din județul Argeș. În cauză s-a dispus începerea urmăririi penale in rem (pentru fapte) pentru săvârșirea infracțiunilor de constituire a unui grup infracțional organizat, abuz în serviciu, înșelăciune, fals material în înscrisuri oficiale, fals sub înscrisuri sub semnătură privată și uz de fals, fapte prevăzute de art. 367, 297, 244 alin. 1 și 2, art 320, art 322 si art 323 Cod penal. În acest dosar numitul Radu Pricop nu are calitatea de suspect sau inculpat", este comunicat de presă transmis de DIICOT despre situația ginerelui președintelui. 

În presă apăruseră informații cum că DIICOT anchetează reţeaua retrocedărilor din Argeş, în care este implicat şi ginerele lui Traian Băsescu, avocatul Radu Pricop. Ar fi fost vorba despre dosarul "Moşia Brătienilor", în care Radu Pricop este deja urmărit penal de Parchetul general pentru fals în acte.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel