Oase găsite în pădure. DIICOT, precizări despre expertiză

Mihai Ciobanu / 08 aug 2019 / 20:39 Salveaza PDF Comentarii
Dincă
Descriere foto: Dincă

DIICOT vine cu precizări referitoare la oasele găsite în pădurea din Caracal, în locaţia indicată de Gheorghe Dincă.

DIICOT nu a primit niciun raport de expertiză, nici cel antropologic, nici cel al materialului genetic, pentru fragmentele osoase ridicate din pădurea de langă casa lui Gheorghe Dincă, a declarat, pentru Mediafax, Mihaela Porime, purtător de cuvânt al DIICOT. Procurorii DIICOT au anunțat că au finalizat percheziția informatică asupra unui laptop, unui aparat foto, a două telefoane mobile și stick-uri de memorie, în prezența lui Gheorghe Dincă și a avocatului acestuia, urmând ca datele obținute să fie analizate.

Procurorii DIICOT precizează, într-un comunicat de presă remis Mediafax, că percheziția de joi, de la casa lui Gheorghe Dincă, a fost întreruptă, urmând să fie reluată în dimineața zilei de vineri, în prezența inculpatului și a apărătorului acestuia.

"În cursul acestei zile a fost finalizată percheziția informatică asupra unor medii de stocare, respectiv un laptop, aparat foto, două telefoane mobile și stick-uri de memorie, în prezența inculpatului și a apărătorului din oficiu, urmând ca datele obținute să fie prelucrate analitic de către specialiști din cadrul Biroului tehnic de coordonare a activităților de specialitate din cadrul DIICOT împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul DCCO-IGPR", arată DIICOT.

De asemenea, procurorii DIICOT - Structura Centrală au audiat mai multe persoane și au efectuat activități de urmărire penală.


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27