DIICOT. Moment incredibil în mașina soției profesorului Lucan

Joi, 11 ianuarie 2018, în timp ce prof. dr. Mihai Lucan se deplasa cu soția sa într-un automobil Volkswagen Passat, proprietate a soției sale, Maria Lucan, s-a întâmplat un moment incredibil.

O plăcuță de plastic din plafonieră a căzut peste schimbătorul de viteze, iar de sub ea s-a desprins o cameră video legată cu un fir electric de sursa de alimentare a plafonierei. Cei doi soți au rămas șocați dându-și seama că sunt urmăriți audio-video în intimitatea lor.

Se pare că filajul chirurgului Lucan se făcea în timp real dintr-o mașină aflată în apropiere, întrucât anchetatorii DIICOT s-au alarmat, văzând pe monitorul de recepție că s-au demascat din cauză că specialistul care a montat dispozitivul de urmărire nu a știut să fixeze cum trebuie grila de plastic a plafonului. Uluitor, la 15 minute după depistarea camerei, la automobilul soților Lucan s-au prezentat niște agenți care s-au prezentat a fi de la DIICOT, care le-au fluturat celor doi o hârtie în față și au recuperat camera instalată în plafonieră și care atârna de un fir.

[citeste si]

Luju, care a publicat informația în exclusivitate, mai scrie că: "mai precis, nu au vrut să recupereze camera și să facă proces-verbal în acest sens, probabil pentru a nu-și însuși tehnica de supraveghere pentru care nu știm dacă aveau mandat, ci au sechestrat mașina soției medicului Lucan cu totul, fără să facă proces-verbal cu privire la prezența camerei instalate în mașină. Nici la insistențele celor prezenți, agenții DIICOT nu au vrut să facă proces-verbal de constatare a existenței camerei în mașină".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel