DIICOT cere noi probe ADN de la mama Luizei Melencu. Chirieac: E o demență! Parchetul suspectează familia că şi-a omorât propria fiică?

Ema Apostu / 24 sep 2019 / 23:43 Salveaza PDF Comentarii
Luiza și bunicii
Luiza și bunicii

Procurorii DIICOT au anunțat că vor preleva, din nou, probe biologice de la mama Luizei Melencu, avocatul familiei insistând asupra faptului că aceștia nu au oferit nicio explicație pentru această decizie. Ce spune analistul politic Bogdan Chirieac.

"Din capul locului, e ceva stricat aici. Eu sunt de acord că familia Melencu nu mai doreşte să dea o probă de ADN. În mod normal, ţinând seama că familia Melencu este profund afectată în acest moment, acestei familii direct interesată în rezolvarea cazului trebuia să i se explice de ce este nevoie de încă o probă ADN. Să îi caute fata femeii!

Problema este că procurorul de caz, care ar trebui să aibă cel mai bun prieten din lume, în acest caz, familia victimei şi pe nimeni altcineva - că acolo sigur aceasta este parte vătămată - şi-a bătut joc de ea până a început cazul Alexandra şi supra-mediatizarea. I-au chemat la Parchet, i-au pus la detectorul de minciuni. Ce voiau să afle de acolo? Oamenii ăia au reclamat la Parchet că le-a dispărut fata de 18 ani. Ce voiau să afle, că au trimis-o ei la produs? E o demență!", a declarat analistul politic Bogdan Chirieac, în emisiunea "Sinteza Zilei", de la Antena 3.

"Aici este o nebunie!"

 

"Procurorul de caz trebuia să dezvolte o relaţie inclusiv umană cu această familie. Și toată această discuţie nu trebuia să aibă loc. Dacă avea nevoie de încă o probă ADN, dacă îi explica mamei Luizei, se ducea femeia fără avocat, fără hotărâre judecătorească. "Domnule, găsește- mi fata, ajută-mă!". Dar aici este o nebunie! Ce rezultă de aici? Că Parchetul, DIICOT-ul suspectează familia Melencu că şi-a omorât propria fiică?", a mai spus analistul politic.

Acest articol reprezintă o opinie.

Te-ar putea interesa







Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.23