DIICOT ar putea închide cazul Caracal. Alexandru Cumpănaşu: Deranjează politicienii

Gheorghe Dincă
Gheorghe Dincă

Alexandru Cumpănaşu a comentat, la Antena 3, informaţia potrivit căreia DIICOT ar putea clasa cazul Alexandrei Măceşanu, fata ucisă de Gheorghe Dincă la Caracal şi a anunţat că doar presa şi poporul îi mai opri pe cei de la DIICOT. 

"Toţi au interesul să se închidă acest caz. Toţi din Caracal. Când spun asta, mă refer la mafia de la Caracal, care include politicieni de acolo, care îl cunosc pe Dincă, poliţişti, procurori, din acelaşi judeţ care, chiar dacă nu au fost complici la această răpire, cu siguranţă dacă Dincă deschide gura, se află multe şi îşi pierd libertatea. Sunt oameni de la nivel central care au ajuns din judeţul Olt şi au funcţii importante. Şi care pierd totul dacă se află cum au beneficiat ei de fete aduse Dincă, aşa cum a explicat acel martor la Mihai Gâdea la emisiune.

Adaug şi interesul general al tuturor celor care conduc România de a încheia povestea asta, pentru că populaţia este prea puţin atentă la ei şi prea mult la acest caz. Îi deranjează mai rău decât orice pe lumea asta cazul Caracal şi îşi văd viitorul politic ameninţat. Doar presa şi poporul îi mai pot opri pe anchetatori să închidă cazul", a declarat Alexandru Cumpănaşu la Antena 3 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel