DIICOT ar putea cere din nou urmarirea penală a lui Vosganian

Varujan Vosganian, demers periculos. Declarații de la Iași
Varujan Vosganian, demers periculos. Declarații de la Iași

DIICOT va cere pentru a treia oară încuviințarea urmăririi penale pe numele lui Varujan Vosganian dacă vor apărea noi indicii în dosarul în care liberalul este cercetat, potrivit șefei interimare a direcției antimafie.

"În măsura în care vor apărea din urmărirea penală date şi indicii noi în cazul domnului senator, procurorul de caz va cere din nou avizul Senatului", a declarat procurorul-șef interimar al DIICOT,  Georgiana Hossu, pentru Mediafax.

Senatul a respins, joi, pentru a doua oară, solicitarea Parchetului General de încuviinţare a începerii urmăririi penale împotriva senatorului PNL Varujan Vosganian, cu 71 de voturi "împotrivă", 56 de voturi "pentru" și 5 voturi anulate. Votul a fost secret, cu bile.

Şeful interimar al DIICOT a precizat că dacă s-ar fi dispus urmărirea penală pe numele lui Varujan Vosganian, senatorul ar fi putut să ajute la stabilirea tuturor aspectelor ce sunt redate în ancheta procurorilor.

"Nu comentez un vot politic. Am încercat să fim clari în cererea transmisă Senatului, arătând că au apărut împrejurări noi, însă se pare că acestea nu au reuşit să îi convingă pe senatori, dar poate vom reuşi data viitoare".

Ponta, despre votul Vosganian: O mare greșeală

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel