DIICOT a reținut trei acționari ai Petrolul Ploiești. Acuzații de evaziune fiscală și spălare de bani

Procurorii DIICOT i-au reținut, marți seară, pe trei dintre acționarii Petrolului Ploiești, între care frații Daniel Capră și Nicolae Capră, și alte patru persoane. 

Reținerile efectuate de procurorii DIICOT, marți seară, vin după mai multe ore de audieri într-un dosar de evaziune fiscală cu un prejudiciu de 15,4 milioane de euro.

Șeful DIICOT Ploiești, Ionuț Botnaru, a declarat că în urma audierilor au fost reținute șapte persoane, între care trei administratori ai clubului, dar și administratori ai unor societăți implicate în activitatea infracțional, scrie Agerpres. Ei urmează să fie prezenți în fața instanței cu propunere de arestare preventivă. 

PERCHEZIȚII LA PETROLUL PLOIEȘTI, pentru un prejudiciu de 15 milioane de euro imputat de procurorii DIICOT. Finanțatorul DAN CAPRĂ, ridicat de mascați și dus la audieri

Procurorii DIICOT Ploiești au efectuat, marți, 25 de percheziții domiciliare pe raza județelor Constanța, Prahova, Buzău, Sălaj, Giurgiu, Brăila și a municipiului București. Au avut ca scop destructurarea unei grupării infracționale specializată în infracțiuni de evaziune fiscală și spălare de bani. Perchezițiile au vizat inclusiv clubul FC Petrolul Ploiești și locuințele acționarilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel