DIICOT. 6 kilograme de cannabis expediate din Spania, găsite în mașina unui bistriţean - video

DIICOT
DIICOT

Un bistriţean de 37 de ani a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, după ce în autoturismul său au fost găsite şase kilograme de cannabis, care fuseseră expediate din Spania prin intermediul unei firme de curierat, potrivit unui comunicat de presă remis, luni, de Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT). 

Conform sursei citate, pe 26 ianuarie, procurorii DIICOT - Biroul Teritorial Bistriţa-Năsăud au dispus reţinerea pentru 24 de ore a inculpatului T.A., în vârstă de 37 de ani, pentru săvârşirea infracţiunilor de complicitate la introducerea în ţară de droguri de risc şi trafic de droguri de risc. În cauză s-a stabilit că, pe 25 ianuarie, inculpatul a ajutat o persoană, neidentificată până la acest moment, să introducă în România, prin intermediul unei firme de transport din Bistriţa, o cantitate însemnată de cannabis, expediată din Spania.

În acest sens, procurorii DIICOT - Biroul Teritorial Bistriţa-Năsăud, împreună cu ofiţerii de poliţie judiciară din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Bistriţa-Năsăud, au procedat la efectuarea unei acţiuni de prindere în flagrant a inculpatului, după ce acesta a ridicat coletul, care conţinea cantitatea de şase kilograme de cannabis.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud, acţiunea de prindere în flagrant a avut loc în trafic, iar în maşină se mai afla, pe lângă bărbatul de 37 de ani, şi o femeie de 35 de ani, ambii fiind domiciliaţi în comuna bistriţeană Şieu Măgheruş. În urma controlului efectuat, pe bancheta din spate a autoturismului a fost descoperit un bagaj, în care se aflau 12 pachete vidate cu cannabis. Duminică, Tribunalul Bistriţa-Năsăud a dispus arestarea preventivă a bărbatului pentru o perioadă de 30 de zile, conform Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel