Digi24: Moloț ar fi dat fonduri pentru alegerile prezidențiale

Mircea Moloț, președinte CJ Hunedoara, va fi audiat miercuri de DNA.

VEZI ȘI: Ipostaze revoltătoare. Ciutacu: Ce s-ar fi întâmplat dacă imaginile ar fi fost difuzate între turul 1 și turul 2?

Liberalul este suspectat că ar fi condiționat alocarea de fonduri către un sat din Hunedoara de modul în care locuitorii votează la alegerile prezidențiale, spun procurorii DNA.

Este vorba despre noi acuzații formulate de procurorii de la DNA Alba Iulia în dosarul început în urmă cu aproximativ două săptămâni, atunci când s-au făcut mai multe percheziții, inclusiv la domiciliul președintelui Consiliului Județean Hunedoara.

Atunci se făceau cercetări cu privire la modul în care acesta ar fi acordat către două firme preferate, potrivit acuzațiilor, o serie de contracte pentru reabilitarea sistemului de epurare a apei din județul Hunedoara.

Noi acuzații care i se aduc

Ulterior, după ce au analizat documentele strânse în urma acelor percheziții și după ce au făcut mai multe audieri în acest dosar, procurorii au extins lista acuzațiilor. Noile infracțiuni pentru care este cercetat se referă la folosirea influenței de lider politic. Mai exact, Mircea Moloț ar fi condiționat acordarea de fonduri guvernamentale prin prisma funcției pe care o deține de modul în care votează la alegerile prezidențiale oamenii dintr-o comună din județul Hunedoara, scrie Digi 24.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel