Urmărește emisiunea live


Digi FM, un nou post de radio al companiei RCS & RDS, a început să emită

RCS & RDS și-a lărgit oferta de produse premium pe piaţa media românească. Începând de miercuri, Digi FM, un nou post de radio cu peste 80 la sută acoperire națională, a început să emită. Alături de Pro FM, împreună cu noul post de radio, RCS & RDS va asigura cea mai mare acoperire de radiouri private din România, informează compania.

„Digi FM se adresează persoanelor active și curioase care întotdeauna doresc să fie bine informate și doresc să știe ce este nou. Noul post de radio acoperă practic toată România și oferă, de asemenea, muzică foarte bună", a declarat Adina Goriță, manager de proiect.

„Informaţii din tot felul de domenii. Pe fiecare ne interesează lucruri diferite. Fiecare ne lovim de probleme diferite, nu? Că-ţi duci copiii la şcoală şi ai o problemă, că-ţi place fotbalul sau că... informaţia e peste tot, informaţia e în cea mai bună muzică. Digi FM îşi propune să le aducă pe toate. E un proiect frumos, e un proiect de care era nevoie", spune Iulia Verbancu.

Digi FM are peste 80% acoperire naţională. În București, îl puteți asculta pe frecvența 97,9 MHz. Pentru celelalte frecvențe din țară, consultați lista AICI.

Prin cele două staţii, Pro FM şi Digi FM, RCS & RDS va asigura astfel cea mai mare acoperire de radiouri private din România.

Din programul Digi FM:

De la ora 06.00, în fiecare dimineaţă, împărţim această stare de bine cu ascultătorii noştri. Şi, cum pentru a avea o zi reuşită ai nevoie de mai mult decât de o cafea, Bogdan Miu şi Carmen Constantin spun bun găsit la "Prima ediţie" a zilei. Matinalul Digi FM furnizează informații pe bandă rulantă, spuse pe un ton relaxat, nu aleargă după nimicuri senzaționale, aduce ştiri din jumătate în jumătate de oră și, evident, muzică bună. Este rețeta dimineților reușite.

La Digi FM continuăm, de la 10.00, să fim "Interactiv", cu Lucian Mândruţă.

[citeste si]

La prânz intrăm în "Business Club FM", alături de Stelian Muscalu. "Lumea, după prânz" se vede prin ochii Iuliei Verbancu, iar de la 16.00 avem "Undă verde" pentru muzica bună şi informaţiile de calitate, de la Cetin Rasit. Informaţiile din sport au şi ele loc, la Digi FM, seara, de la 20.00 la 21.00.

Din programul zilnic nu lipsesc, în fiecare oră, jurnalele de ştiri. Zi de zi, jurnaliştii Digi FM vor prezenta tuturor celor interesaţi, informaţie. Digi FM va fi radioul românesc cu cele mai multe minute de ştiri şi cu cele mai multe informaţii. "Ştirile Digi FM sunt documentate, scrise şi prezentate de o echipă de oameni care ştiu ce înseamnă timpul. Şi nu doar timpul de la un jurnal de ştiri la altul, ci timpul care ne este dat pentru a ne informa", spune Lucian Cambeşteanu, jurnalist Digi FM. Lui i se alătură, în echipa ştirilor Lucian Haranguş, Cătălin Nunu, Mihaela Gioga, Carmen Safta, Marta Novănceanu, Alina Vancia, Cristian Iohan Ştefănescu, Ana Maria Naie, George Vila, Georgiana Creţu şi Ovidiu Peţenghea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel