Digi ar putea scoate și Eurosport

eurosport_logo
eurosport_logo

Potrivit unor zvonuri de pe piața media Eurosport ar putea ieși din pachetele de cablu RCS & RDS și Dolce de la începutul anului viitor.

După un an în care a pierdut buletinele de stiri locale, conform informațiilor adplayers, canalul de sport paneuropean ar putea pierde transmisia pe rețeaua RCS & RDS și Dolce, începând cu luna ianuarie 2013, scrie adplayers.ro.

Contactați de către adplayers, oficialii de comunicare Dolce au afirmat că Romtelecom nu are niciun plan privind ieșirea canalului de sport din pachetele de programe. RDS & RCS (DIGI) nu a răspuns până la ora publicării articolului.

Făra a comenta cazul Eurosport, surse din piața de media TV sunt de părere că ieșirea unui canal de sport din grila de programe a unei rețele de cablu din România ar putea antrena pierderi de venituri de câteva milioane de euro pe an în vistieria canalului de sport, în funcție de importanța sa în pachetele distribuitorilor de cablu.

RCS&RDS a scos vineri dimineaţă televiziunea Discovery Channel de pe platforma sa de satelit, Digi, fără a-şi anunţa telespectatorii. Potrivit site-ului origo.hu, RCS&RDS a introdus recent în grilele sale proprii posturile TV – Digi World, Digi Life – anunțând și intenția lansării unui nou post propriu – Digi Animal.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel