DIETĂ. Trei alimente care fac minuni pentru siluetă. De încercat vara!

Dietă
Dietă

Andreea Sava a prezentat, pe blogul personal, un top 3 al alimentelor de vară care vă ajută în lupta cu kilogramele și cu celulita.

1. Roșii

Sunt adevărate bombe de vitamine, minerale și antioxidanți: vitaminele A, B6, C, K, acid folic, potasiu, tiamină, niacină, magneziu, fosfor, cupru. Betacarotenul face minuni pentru piele iar licopenul, conținut de fructele și legumele de culoare roșie, și în cantitate mai mare de roșii, este unul dintre cei mai puternici antioxidanți care, pe lângă faptul că ajută să ne menținem tineri, îmbărânirea fiind rezultatul proceselor de oxidare din organism, are și efect antiinflamator, combătând cu succes celulita, care este un proces de inflamație.

Ajută la hidratarea organismului și, având un conținut ridicat de fibre, reglează digestia. Asta ca să vă spun doar pe scurt beneficiile multiple asupra siluetei și sănătății.

2. Pepene roșu

Pepenele roșu are puține calorii, 30 la 100 de grame, și o grămadă de nutrienți: vitaminele A, B6, C, E, acid folic, potasiu, calciu, cupru, fier, zinc, magneziu. Având culoarea roșie, desigur că și el este o sursă importantă de licopen, despre care am vorbit și mai sus. Pe larg puteți citi AICI despre cum vă ajută pepenele roșu să slăbiți și ce alte lucruri minunate face pentru organism.

3. Pepene galben

Și el este o sursă excelentă de fibre, nutrienți și antioxidanți, care vin cu beneficiile descrise mai sus. În plus, conține o cantitate mică de zaharuri, ceea ce-l face excelent în curele de slăbire. În plus, ajută la menținertea sănătății sistemului cardiovascular, reglează nivelul de zahăr din sânge dar și activitatea hormonală, plus alte efecte benefice pe care le-am descris în detaliu AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel