Dieta rapidă. Slăbești până la 2 kilograme în 5 zile

Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels

Dacă te pregătești de concediu, dar ai vrea să mai dai jos un kilogram sau două, această dietă de cinci zile te va ajuta. 

Alimentele permise: lactalele, cerealele și pastele integrale, orezul, peștele, carnea slabă, legumele, fructele, ouăle, nucile și semințele, potrivit viva.ro.

Alimentele interzise: preparatele de tip fast food, dulciurile, băuturile carbogazoase, prăjelile, grăsimile, bananele și strugurii. În plus, este recomandat ca după terminarea dietei să consumi în continuare câte o cană de ceai roșu pe zi, fără alte restricții alimentare.

Vezi și: Cum slăbim sănătos. Cori Grămescu: Rețeta magică. Prima regulă

Meniul zilnic

Micul dejun: o cană de ceai roșu cu suc proaspăt de portocală șio felie de pâine integrală sau 2 batoane musli.

Prânz: o salată de paste reci sau orez cu legume, un fruct și o ceașcă de ceai roșu.

Gustare: O cană de ceai roșu.

Cina: Un castron de supă cu orez, supă sau ciorbă de legume, o porție de paste la tavă cu legume sau pui la grătar, salată de legume, un fruct și o cană de ceai roșu.

Acest meniu poate fi schimbat, iar alimentele înlocuite cu cele din lista permisă, cât timp consumi zilnic proteine și legume. Este bine ca dieta să nu se continue mai mult de 5 zile.

Vezi și: Cum ne potolim pofta de dulce. Nutriționist: Devine din ce în ce mai ușor să controlăm această senzație

"Cheia unei transformări pe termen lung"

"Mulți dintre noi cred că pierderea în greutate este o abordare "totul sau nimic". Când decidem că vrem să slăbim, vrem să se întâmple rapid și ne schimbăm toate obiceiurile alimentare și de antrenament, sperând că toate aceste schimbări bruște ne vor duce mai aproape de obiectivul nostru. Pierderea greutății nu ar trebui să fie un proces accelerat, deoarece această abordare nu ne vă duce nicăieri.

Ceea ce contează mai mult decât a pierde în greutate este să înțelegem de ce trebuie să ne schimbăm obiceiurile alimentare și de antrenament, precum și alte alegeri de lifestyle, pentru a fi cât mai sănătoși și cât mai în formă, pentru totdeauna. Alegerea de a pierde în greutate într-un mod sănătos, fără să ne grăbim și să ne împingem inutil către autosabotare, este cheia unei transformări pe termen lung și a păstrării sănătății noastre fizice și mentale în timpul acestui proces de remodelare corporală și îmbunatățire a obiceiurilor alimentare", scria nutriționistul Cori Grămescu, în urmă cu ceva timp, pe Facebook

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel