Dieta medicului Şerban Damian. Slăbești garantat!

Dieta medicului Sărban Damian te ajută să slăbești sănătos și sigur. Iată sfaturile doctorului.

Dieta medicului Şerban Damian. "Nu există "cea mai bună cură de slăbire", ci modificări ale stilului de viaţă, care conduc la scăderea în greutate. Desigur, acest lucru include şi regimul alimentar, însă nu în sensul clasic de "cură" sau "dietă", în care sunt impuse nişte reguli stricte, general valabile. Recomand consumul de proteine la fiecare masă, porţii mici, o cantitate mare de fibre alimentare, iar activitatea fizică are şi ea un rol important.

Dieta medicului Şerban Damian. O altă opţiune: atunci când suntem pe fugă, un substitut de masă (gen batoane sau shake cu proteine, dar si cu puţine calorii) alături de o băutură fără zahăr şi un fruct sau un iaurt degresat asigură necesarul de nutrienţi şi energia până la următoarea masă.", spune medicul nutriționist.

"Echivalentul antrenorului din sport"

Dieta medicului Şerban Damian. "Nutriţionistul este specialistul pregătit să facă o evaluare corectă a stării de sănătate, a compoziţiei corporale, a alimentaţiei şi a obiectivelor, pentru ca apoi să poată face recomandări specifice fiecărui pacient pentru a-şi echilibra greutatea corporală. Este oarecum echivalentul antrenorului din sport, doar că în acest caz "jocul" este alimentaţia", scrie csid.ro.

Vezi și: Dieta medicului Fiodor Grigorievici. Slăbești 5 kilograme în 10 zile

Carmen Brumă: M-am luptat foarte mult cu acest "monstru"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel