EXCLUSIV  DIETĂ de suflet. Maria Timuc: Dacă urmați acești pași, transformarea va fi PUTERNICĂ / VIDEO

Maria Timuc, doctor de suflete, a vorbit, la DC News, despre ce ar însemna şi cum ar trebui aplicată o "dietă" pentru suflet.

"Cred că trebuie să facem o căutare de sine şi o transformare de sine puternică. Atunci când acumulăm grăsime pe corpul fizic se întâmplă pentru că opunem rezistenţă unor schimbări în viaţa noastră. Schimbările înseamnă şi una psihologică, o schimbare în conştiinţa noastră, în interiorul nostru şi poate însemna chiar şi o schimbare la nivelul relaţiilor.

Sunt multe persoane care nu doresc să schimbe anumite relaţii şi care se tem că dacă vor face o transformare de sine vor pierde acele relaţii, vor pierde anumite lucruri. În realitate, dacă facem această transformare şi curăţăm fricile pe care le avem acolo – frica e cea mai puternică dintre toate emoţiile şi culmea este că nu e o emoţie singulară, ci e făcută dintr-un cumul de alte emoţii. Dedesubtul fricii există un cumul de emoţii negative care pot varia de la furie, de la tristeţe, până la apatie şi alte tipuri de emoţii negative. Ea are o putere foarte mare, iar mulţi oameni, când încep un proces de schimbare, se trezesc că apare la suprafaţă acea frică şi îi opreşte. În realitate, ţie îţi e frică de frumos, de bine, de creştere, de iubire. Ţi-e frică să-ţi trăieşti fiinţa ta, în adevărul ei", a explicat, la DC News, Maria Timuc.

VIDEO: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel