Dieta cu mere. Cum să scapi de kilograme după Paște. Rezultate miraculoase

Mere
Mere

Nu puțini sunt cei care se gândesc cum să scape de kilogramele în plus după Paște.

Nutriționiștii nu recomandă dietele fulger, chiar condamnându-le pentru că pot produce un dezechilibru în organism, dar dacă este urgență, putem alege câteva zile de hrană sănătoasă și mai puțină. Dieta cu mere este eficientă. Merele sunt sănătoase, îmbunătățesc digestia și sistemul imunitar, previn cancerul și sunt bogate în nutrienți. În această dietă, sunt recomandate și ouăle bio, informează doctorulzilei.ro.

Nu trebuie să țineți mai mult de 7 zile, iar în zilele în care veți urma dieta cu mere, le mâncați atât crude, coapte sau în compot neîndulcit.

Compotul poate conține și pere, prune și zmeură. Când vă este foame, mâncați mere crude sau coapte, dimineața și seara. Apă din belșug, ceaiuri și compotul neîndulcit.

Masa de prânz e bine să o alcătuiți fie dintr-o salată mare cu două ouă fierte, fie pește la abur/grătar sau fiert cu aceeași salată mare, care va acompania și carnea la grătar, dacă va fi alegerea zilei.

Pe parcursul dietei cu mere nu consumați zahăr și sare. Ținută corect, această dietă promite să vă scape de câteva kilograme în 7 zile.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel