Dieta cu corcodușe. Slăbește 5 kilograme în 7 zile cu alimentul preferat

Corcodușe
Corcodușe

A început sezonul corcodușelor și este important să știm că au proprietăți excelente pentru siluetă și sănătate. Dieta cu corcodușe te ajută să scapi de 5 kilograme în numai 7 zile.

Corcodușele conțin o cantitate mare de apă, astfel că sunt foarte sățioase și în acelasi timp îmbunătățesc digestia.

Datorită faptului că au foarte puține calorii și accelerează metabolismul, sunt ideale în curele de slăbire. Organismul va arde depozitele adipoase într-un ritm mai bun și va împiedica formarea altor celulele de grăsime, transformând zahărul în energie.

Consumate în două feluri în procesul de slăbire

Pentru ca să slăbim, corcodușele pot fi consumate în două feluri: crude sau în supă de corcodușe. Pentru a elimina 5 kilograme într-o săptămână este suficient să mănânci corcodușe proaspete în orice cantitate dorești. 

Daca urmezi dieta timp de 7 zile, atunci într-una dintre ele trebuie să consumi exclusiv corcodușe. În acest fel organismul va trece printr-un proces rapid de detoxifiere.

Rețetă supă de corcodușe, ideală pentru slăbit

Pune într-o oală aproximativ două kilograme de corcodușe și două pahare de apă. Acoperi cu capac și lasă la foc potrivit până se înmoaie corcodușele și se pot desprinde de pe sâmburi.

Separa pulpa corcodușelor de sâmburi, apoi cu ajutorul unui blender obține o pastă groasă. Fierbe într-un litru de supă o ceapă mare, doi morcovi, un păstârnac, două rădăcini de pătrunjel, o țelină mică și condimentează cu sare. Când legumele sunt fierte, pasează-le și pe ele și amestecă-le cu pulpa de corcodușe. Pune totul din nou la fiert până supa prinde puțină consistență. La final, adaugă unt, un strop de sos de soia, o lingură de zahăr și câteva lingurțe de ketchup.

Cum poate fi servită supa

Mănâncă supa rece, cu smântână lichidă și cu crutoane din pâine integrală.

Vezi și: Răzvan Ciobanu, mort în accident. Cum a slăbit 50 de kilograme. Transformarea spectaculoasă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel