Diesel, câinele erou ucis, miercuri, de femeia kamikaze din Paris

Un câine polițist implicat în lupta antiteroristă din Paris a murit, miercuri, în urma unei ample acțiuni a poliției franceze. 

Ciobănescul belgian, pe nume Diesel, a fost ucis de femeia kamikaze care s-a aruncat în aer în Paris. Diesel era antrenat să adulmece explozibil. Femeia kamikaze a ieșit cu o pușcă AK-47 și și-a consumat muniția trăgând spre poliție înainte să se arunce în aer. Câinele simțise explozibilul și se îndrepta spre locul unde era adepta mișcării ISIS. În fața gloanțelor, Diesel a fost, însă, neputincios. Avea doar 6 ani, potrivit Daily Mail. 

Mai bine de 100 de polițiști au fost implicați în acțiunea antitero din Paris, miercuri. Asaltul a început la primele ore ale dimineții. Cinci polițiști ar fi fost răniți și trei teroriști au murit. Șapte suspecți au fost arestați. În urma raidului, câinele antitero, care miroase explozibilul a murit. Potrivit poliției, câini sunt indispensabili în astfel de situații. La moartea lui Diesel polițiștii au spus că și-au pierdut un coleg care a murit luptând pentru drapelul Franței. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel