Diego Maradona, apel către fani: Nu mergeţi să vă uitaţi

"Diego Maradona. Rebel, Erou, Escroc, Dumnezeu"
"Diego Maradona. Rebel, Erou, Escroc, Dumnezeu"

Diego Maradona face un apel fanilor pentru a nu merge să vizioneze documentarul care a fost prezentat, în premieră, la Festivalul de la Cannes. 

Duminică, la Festivalul de la Cannes 2019, a avut loc premiera documentarului "Diego Maradona", în care este prezentată viaţa fostului mare fotbalist, însă argentinianul s-a arătat nemulţumit de modul în care este descris pe afişul filmului.

Posterul documentarului de două ore conţine descrierea: "Diego Maradona. Rebel, Erou, Escroc, Dumnezeu", iar El Pibe D'Oro s-a arătat foarte deranjat de termenul "escroc", îndemnând oamenii să nu vizioneze acest film, potrivit Mediafax.

"Am jucat fotbal şi am câştigat bani alergând după o minge. Nu am escrocat pe nimeni. Dacă pun asta pe afiş pentru a-i face pe oameni să meargă să vadă filmul, cred că greşesc. Nu îmi place titlul, iar dacă nu îmi place titlul, nu mă voi uita la film. Nu mergeţi să vă uitaţi!", a declarat Maradona, pentru Univision.

Documentarul a avut premiera la Cannes, duminică, iar lansarea generală va avea loc pe 14 iunie. Actualul antrenor al mexicanilor de la Dorados de Sinaloa nu a văzut filmul făcut pentru el, însă regizorul Asif Kapadia era convins că fostul mare fotbalist va fi încântat: "Avem o arhivă foarte bogată, vor fi foarte multe imagini pe care nici măcar el nu le-a văzut, cu familia şi copiii lui. Cred că va fi foarte emoţionant pentru el".

Vezi si: Cannes 2019 - Documentarul despre Maradona, întâmpinat cu entuziasm de către fani

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel