Die Zeit: Putin a crescut în Georgia, spune Vera Putin, care pretinde că e mama lui biologică

[] []

07 mai 2015 / 22:43
Salveaza PDF Comentarii

Cotidianul german Die Zeit subliniază trecutul misterios al lui Vladimir Putin, publicând mărturia unui cecen care și-a făcut reapariția în Vestul Europei după ce a stat ascuns mai mulți ani. Bărbatul a adunat mărturiile Verei Putin, o femeie care pretinde că este mama biologică a președintelui. Ea susține că Putin a fost un copil din flori, trimis să locuiască la niște rude îndepărtate pe care ulterior le-a prezentat drept părinții săi.

Cecenul, "Rustam Daudov", spune că Putin nu vorbea limba rusă, așa că în noul său certificat de naștere apărea ca având cu doi ani mai puțin pentru a repeta o clasă.

Agenții federali ar fi șters toate indiciile că Putin și-a petrecut prima parte a vieții într-un sat din Georgia. Singura dovadă rămasă intactă ar fi o fotografie cu micul Putin, deși nu există nicio probă că băiatul din poză este, într-adevăr, actualul lider de la Kremlin.

Zvonuri despre adevăratele rădicini ale lui Vladimir Putin circulă de mulți ani. Articolul publicat de Die Zeit sugerează că Vladimir Putin, din poziția de ofițer KGB, și-a modificat povestea de viață pentru o ascensiune mai rapidă la putere și pentru a nu fi văzut, în timpul primei campanii electorale, drept un copil ilegitim care a crescut în Georgia.

Putin: SUA a sprijinit separatiștii din Caucazul de Nord. I-am spus lui Bush


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25