EXCLUSIV  Dide: Și Mircea Badea m-a acuzat! Nu am consumat NIMIC!

Foto: Facebook Cristian Mihai Dide
Foto: Facebook Cristian Mihai Dide

Cristian-Mihai Dide le-a răspuns celor care l-au numit toxicoman, după inițiativa ONG-ului său de a reglementa piața de canabis din România.

Președintele Asociației „Evoluție în instituție" a comentat reacțiile oamenilor de a-l face toxicoman și de a recomanda închiderea semnatarilor inițiativei.

„Răspunsul a venit cu foarte mult timp în urmă, atunci când am fost acuzat și de Mircea Badea. Am declarat atunci și am arătat cu documente că nu am consumat atunci și nu am consumat nici în prezent niciun fel de substanță psihoactivă. Deci nici canabis, nici heroină, nici hașiș, nu m-am drogat niciodată cu niciun fel de substanță. Pot spune doar că mă droghez cu alcool, de acest lucru pot fi acuzat".

Mai multe despre proiectul legalizării

„Noi avem două interese în acest proiect. Va fi un proiect pilot prin care noi dorim să promovăm o inițiativă legislativă, conform legii, strict online. Adică noi să strângem semnăturile doar cu ajutorul unui dispozitiv electronic, adică prin intermediul telefonului mobil. Semnătura dată de cetățeanul care vrea să susțină acest proiect de lege va fi dată cu degetul pe ecranul telefonului. Adică, toate datele vor fi colectate exclusiv online. Deci, ne dorim să fie un proiect pilot care să reușească să facă acest lucru", a explicat Dide despre primul scop al proiectului.

„Pentru al doilea obiectiv, ținând cont că 80% din consum este furnizat din țară, noi considerăm că această piață este controlată de politicieni, prin forțele de ordine. Adică, forțele de ordine știu de unde vine acest produs, dar nu vor să facă nimic. Tot profitul intră în buzunarul lor. Atunci am zis că nu mai suntem de acord cu acest lucru, pentru că se finanțează rețele de trafic de influență, rețele de corupție, campanii electorale ilegale, așa că vrem să reglementăm această piață, astfel încât să le luăm o sursă de venit", a continuat Cristian-Mihai Dide.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel