EXCLUSIV  Dide, sfat pentru Guvernul Cîțu în contextul protestelor la nivel național

Cristian Dide
Cristian Dide

Activistul Cristian Dide a spus dacă crede că Guvernul Cîţu trebuie să plece, în contextul protestelor din ultimele zile.

Cristian Dide a vorbit, pentru DC News, despre nemulţumirile pe care le ale faţă de actuala guvernare şi a spus dacă este de părere că Guvernul Cîţu trebuie să plece, în contextul în care de mai multe zile au loc proteste în Bucureşti şi în alte mari oraşe din ţară, manifestaţii în cadrul cărora oamenii cer atât eliminarea unor restricţii cât şi demisia Executivului. 

"Nu consider că acum este momentul ca guvernul să fie schimbat. Deocamdată suntem şi într-o pandemie, se gestionează aşa cum se poate atât situaţia infectărilor cât şi campania de vaccinare... Cred că este prematur să discutăm despre o criză politică în momentul de faţă. Generarea unei astfel de crize politice nu o să ne ajute să trecem mai repede peste pandemie. Sfatul meu pentru Guvern este să încerce să comunice mai bine, să nu mai acţioneze stângaci, să nu îşi mai bage unii altora băţul prin gard, Voiculescu să-l atace pe Cîţu şi viceversa. Cred că e prematur să discutăm despre o schimbare la Palatul Victoria", a declarat Cristian Dide.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel