Dide, cu ouă la Ministerul Justiției. NOUĂ ”vandalizare” - video / foto

Cristian Mihai Dide și alți protestatari au ajuns la Ministerul Justiției luni dimineață.

Cristian Mihai Dide s-a urcat pe o mașină de unde a aruncat cu ouă către Ministerul Justiției. Alături de el au fost și alți tineri.

(w670)

(w670)

Nu este prima dată când se protestează în fața Ministerului Justiției. Săptămâna trecută, protestatarii au aruncat cu ketchup și muștar pe zidurile instituției.

Protest și în Piața Victoriei, duminică seara

De asemenea, cele câteva mii de protestatari prezenţi duminică seara în Piaţa Victoriei au aprins lanternele telefoanelor mobile la ora 21,00 şi au huiduit în cor Guvernul sau au suflat în vuvuzele, iar la câteva minute după acest moment oamenii au început să plece din zona manifestaţiei.

De asemenea, un grup de protestatari a desfăşurat un steag uriaş al Uniunii Europene, care a fost plimbat prin mulţime, deasupra capetelor, mai multe zeci de minute.

După ora 21,10 grupuri destul de mari de protestari au început să părăsească Piaţa Victoriei, îndreptându-se spre casă, unii dintre ei afirmând însă că vor reveni şi în zilele următoare pentru a protesta.

Oamenii au început să se strângă în piaţă încă înainte de ora 18,00, pentru a protesta faţă de OUG nr.7/2019, prin care s-au adus modificări legilor Justiţiei. După ce numărul protestatarilor a crescut, Brigada Rutieră a anunţat că au fost impuse restricţii şi devieri de trafic pe străzile adiacente Pieţei Victoria.

Protestatarii au scandat împotriva ordonanţei de modificare a legilor justiţiei, dar şi împotriva Guvernului şi a preşedintelui PSD, Liviu Dragnea. Unii dintre cei din piaţă au avut portavoci, steaguri şi câteva bannere de mari dimensiuni.

Iată imagini de luni dimineața din fața Ministerului Justiției unde protestatarii au aruncat cu ouă:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel