Dide, arestat. De noaptea minții! DIICOT a ridicat inclusiv gelul de duș

Foto: Facebook Cristian Mihai Dide
Foto: Facebook Cristian Mihai Dide

Protestatarul Cristian Mihai Dide a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. El este acuzat că a procurat canabis din afara ţării, dar şi din România şi a trimis două colete cu droguri la sediile DIICOT – Structura Centrală şi Serviciul Teritorial Iaşi.

Cristian Mihai Dide nu a făcut vreodată trafic de droguri. Ce a făcut, de fapt? El a comandat, în luna ianuarie 2020, muguri de CBD care conțineau un procent mic de THC, iar în semn de protest, a trimis un colet cu mugurii respectivi la DIICOT Iași. De altfel, s-a autodenunțat încă de atunci.

El încerca să demonstreze că în România se pot cumpăra şi vinde droguri fără nicio problemă, sub nasul autorităţilor, la un click distanță, prin curier

Acei muguri au fost trimiși la DIICOT pentru a demonstra cât de ușor este pentru oricine să facă rost de așa ceva, deși sunt ilegale în magazine. Ce a făcut DIICOT? L-au arestat pentru acest lucru. A fost suficient să trimită un pachet mic cu muguri și i s-a făcut dosar de traficant.

DIICOT a ridicat din casa lui Dide... gel de duș cu canabis

Cei de la DIICOT i-au luat din casă lui Cristian Mihai Dide... inclusiv gelul de duș. Produsul avea canabis și era cumpărat din comerț. Gelurile de duș, loțiunile de corp sau orice alt produs similar cu canabis se pot comanda foarte ușor online. Unele se găsesc și în magazine.

VEZI ȘI: Fază tare cu DIICOT și Dide. „Le-a transmis și facturile de proveniență și a scris și un autodenunț. A vrut să le arate cum se achiziționează”

Mircea Badea, întrebare-tare în cazul lui Dide și „drogurile la DIICOT”: Sunt ultimul pe lista de apărători ai lui, dar...

Lazăr: Dide a umilit instituţiile din sistemul antidrog. Episodul cu „drogurile la DIICOT” ar trebui să schimbe din temelii lucrurile

Activistul civic Marian Rădună a explicat cum s-a autodenunțat Cristian Mihai Dide încă de la începutul anului 2021.

„La începutul lui 2021, Cristian-Mihai Dide a achiziționat din Europa și din România anumite produse, pe care le-a trimis către DIICOT Central și Iași. Înțeleg că le-a transmis și facturile de proveniență și a scris și un autodenunț. A vrut să le arate cum se achiziționează și cum se pot livra. Astăzi a fost dat jos din tren, l-au dus acasă pentru Percheziții și dus la Iași pentru audieri. DIICOT nu s-a autosesizat și nu au descoperit ceva wow. A fost trasa de mânecă de Dide prin acțiunea sa și prin autodenunțul de la începutul anului”, a explicat activistul civic Marian Rădună.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel